Büyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu ay Kapadokya´nın devamı olan Yeşilhisar´ın Soğanlı mahallesinde yapıldı.
Programa katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı Soğanlı´daki kayadan oyma kiliseler ile ev hanımlarının yaptığı meşhur Soğanlı bebeklerini çekti. Fotoğrafçılar Soğanlı´daki eğitim öncesi Güzelöz Mahallesi´nde geçen hafta defnedilen Şehit Polis Mehmet Güngördü´nün ailesini ziyaret ederek taziyede bulundular.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Soğanlı´da gerçekleştirildi. Eğitime katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı Soğanlı´ya geçmeden önce Yeşilhisar´ın Güzelöz Mahallesi´ndeki Şehit Polis Mehmet Güngördü´nün baba evini ziyaret ederek aileye taziyede bulundu.
Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Soğanlı Harabeleri Uygulama Gezisine katılan fotoğrafçıları Soğanlı´da Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdükadir Akdeniz karşıladı. Soğanlı hakkında bilgi veren ve Soğanlı´nın doğal ve arkeolojik sit alanı olduğunu dile getiren Akdeniz, geziye katılan fotoğrafçılara teşekkür etti. Uygulama gezisine sadece Kayseri´den değil Kayseri dışından fotoğrafçılar da büyük ilgi gösterdi.
Büyükşehir Belediyesi ile SuretiAlem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından düzenlenen eğitim ve uygulama gezisine katılan Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD) Başkanı Murat Ziya Öztürk, bu tür etkinliklerin fotoğraf sanatının gelişmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Etkinlik için Kayseri´ye gelen SuretiAlem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Urfa Temsilcisi Bünyamin Çadırcı, Hatay Üyesi Mehmet Aslan ve Kocaeli Temsilcisi Ecrin Güzin Gülfidan da Soğanlı´ya hayran kaldıklarını belirterek etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ettiler. SuretiAlem Bursa Editörü Galip Çetiner ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin bu tür etkinliklerini çok beğendiklerini ifade ederek Bursa belediyelerinden de böyle etkinlikler talep edeceklerini söyledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.