Gastronomi Günleri'nde Millet Bahçesi doldu taştı

Kayseri Gastronomi Günleri’ne ev sahipliği yapan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi 3 günde doldu taştı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 7.10.2024 12:11:00 233 0
Gastronomi Günleri

İlki 2023 yılında düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2’ncisi bu yıl büyük bir ilgi ve coşkuyla 4 Ekim’de başladı.

4 Ekim Cuma günü Kayseri Gastronomi Günleri Açılış Töreni ile gastronomi tutkunlarına kapılarını açan, ünlü şeflerin yer aldığı lezzet dolu etkinlik 3 günü geride bırakırken, Kayseri mutfağının eşsiz lezzetleri başta olmak üzere Türk mutfağının leziz yemeklerinin kokusunun yayıldığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Alanı adeta doldu taştı.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki Gastronomi Günleri kapsamında Kayseri Üniversitesi tarafından panel düzenlenerek, ülke turizmi ve gastronomi konuşuldu.

1 Ton Sucuk Dağıtıldı

Gastronomi alanında Türkiye’nin ilgisini kente çeken 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikinci gününde 1 ton sucuk dağıtımı yapıldı. Kayseri’nin marka lezzetlerinden sucuğun tanıtımını amaçlayan etkinlik Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın dev sucuk döneri kesmesi ile başladı.

Çocuklar Rafadan Tayfa ile Coştu

Etkinliğin üçüncü gününde alanda kurulan sahnede Rafadan Tayfa Tiyatrosu, yarışmalar, Kayseri Ritim Grubu etkinlikleri, Kayserili sanatçı Namık Kemal Bilgin, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nden eğitim alan görme engelli Jale Yazır ve Ülkü Karabay'ın sevilen türküleri seslendirdiği mini konserler, minikler için dans etkinlikleri düzenlenirken, Spor A.Ş. tarafından kurulan oyun gruplarında da minikler doyasıya eğlendi.

Minikler oyun, eğlence ve spor dolu bir hafta sonu yaşarken, aileler de çocukları ile keyifli ve verimli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Lezzet Yolcuğu 10 Ekim’de Sona Eriyor

10 Ekim’de sona erecek 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri, eşsiz lezzetler ve çeşitli etkinliklerle vatandaşları ağırlamaya devam edecek.

Ünlü şeflerin de yer aldığı etkinlikler, yarışmalar, çocuk etkinlikleri, gastroşovlar ve konserler gibi pek çok aktivite ile devam ediyor.


 


MHP Kayseri İl Başkanı Kalın'dan anlamlı teşekkür
Kayseri nöbetçi eczaneler (7 Ekim)
Büyükkılıç'tan Mutfak Sanatları Merkezi ziyareti
Sendika üyeleri İsrail'i protesto etti
Talas Belediyesinin yol-bakım çalışmaları sürüyor
Başkan Çolakbayrakdar'dan Millet Bahçesi ziyareti
AK Parti İl Başkanları'ndan İsrail protestosu
Kayseri'de son haftada 8 terör zanlısı yakalandı
Görme engelli turnaya özenle bakılıyor
"Kemik çimentosu" tedavisiyle hayata dönüş
Ekmekte fahiş fiyat uyarısı!
Gastronomi Günleri'nde Millet Bahçesi doldu taştı
Dede’nin rüzgarı rakipleri sildi süpürdü!
Erciyes Mavi Kartallar dernek üyeleri, şehitleri unutmadı
Ticaret Bakanlığı marketlerde fahiş fiyat artışına geçit vermedi