Gaziantep hazırlıkları tamam

Gaziantep hazırlıkları tamam

Süper Lig ekiplerinden Mondi Home Kayserispor, sezonun 5.hafta karşılaşmasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı. 

Süper Lig’de milli ara sona erdi. Heyecan, 5.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 5.haftanın açılış mücadelesinde Mondihome Kayserispor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 

Milli ara öncesi ligde 4 karşılaşmaya çıkan Mondihome Kayserispor, 1 galibiyet elde ederken 3 de beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, milli arada teknik direktörlük koltuğuna ise Recep Uçar’ı getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı Uçar ile Gaziantep karşılaşmasına hazırlanan Mondihome Kayserispor, sahasında oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 9’a yükseltmek istiyor. 5.hafta öncesinde Mondihome Kayserispor, 6 puanla 9.sırada yer alırken Gaziantep Futbol Kulübü ise son sırada yer alıyor. 

Modnihome Kayserispor-Gaziantep karşılaşması, 16 Eylül Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 17:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Samet Çiçek ve Bahtiyar Birinci hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda

Gözler fener maçında

Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika