GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNE TÜYOLAR

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNE TÜYOLAR

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı olan Mustafa Boydak, başarı hikayesi ve tecrübelerini geleceğin yöneticileriyle paylaştı.

Microsoft Türkiye'nin Bodrum Rixos Otel'de düzenlediği 'İş Akademisi 2.0' teknoloji eğitim kampına 40 şirketten geleceğin yöneticisi olmaya aday 50 kişi katıldı. Aile şirketlerinden oluşan genç yönetici adayları ile deneyimlerini paylaşan Boydak, aile şirketlerinin sürdürülebilirliklerini koruması ve daha büyüyerek sonraki kuşaklara geçişi sağlaması yolunda teknolojinin kullanımının büyük bir önem taşıdığını kaydetti. Holdingin başarı hikayesini anlatan Mustafa Boydak, verimliliği artırma, iş zekası ile etkin yönetim, şirket kontrolü yönetimi için kurumsal kaynak planlaması gibi yapılandırmalar hakkında genç katılımcılara bilgiler aktardı.
Microsoft Türkiye'nin 16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirdiği etkinliğe ayrıca Arena Bilgisayar Kurucu Ortağı İzi Kohen ile Microsoft Türkiye Kurumsal İşletme, KOBİ ve İş Ortakları Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı katıldı.


Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı