Tarih: 22.01.2014 10:04

GELENEĞİ BOZMADI, ESNAFI ÜZMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin Sigortacılar Sitesi`ndeki dükkanlarının kira artış ihalesini Encümen huzurunda yaptıklarını belirterek, `yüzde 5 artış esnafı memnun eder` teklifini geri çevirmeyip esnafı üzmeden istenen ve beklenen oranda artış gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yıllık kira yenileme ve artış dönemi gelen Sigortacılar Sitesi`ndeki 33 işyeri ihalesini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Esnafımız `yüzde 5 artış yaparsanız memnun oluruz` deyince biz de geleneği bozmayıp esnafımızı üzmedik. Muhammen bedelden esnafın istediği gibi yüzde 5 oranında artış yaptık. Bin 950 lira olan kirayı `10 lira` artırdık. Bu artıştan memnun olan esnafımız dua edip, kafası rahat ve huzurlu biçimde işyerine döndü" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Belediye olarak amacımız, esnafın; işini, ticaretini bozmadan, onları mağdur etmeden destek olmak, belediyemize de gelir sağlamaktır. Esnafın para kazanması, işini yürütmesi ve çevresine hizmet vermesi bizim hedefimizdir” diye sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi`nden Sigortacılar Sitesi`ndeki işyerlerini yeniden kiralayan yada artış yaptıran esnaflar da "Başkan Bekir Yıldız bizi üzmedi, bizi bizden çok düşünüyor, `Allah razı olsun" şeklinde görüşlerini ifade etti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —