Tarih: 16.10.2019 16:51

GENÇ KAYMEK´TEN ASKERİMİZE SELAM

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK´ten Barış Pınarı Harekatı´na anlamlı bir destek geldi. Kartal Şehitliği´ni ziyaret eden Genç KAYMEK öğrencileri daha sonra Kayseri kalesi Kültür Merkezi´nde açtıkları stantta Mehmetçiklerimize mektuplar yazdılar.

Gençliğin her zaman yanında olan Genç KAYMEK; devletimizin, milletimizin, bayrağımızın ve ordumuzun da yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile birlikte Kartal Şehitliği´ni ziyaret eden Genç KAYMEK öğrencileri, dualar okudu ve şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bıraktı. 

Kartal Şehitliği´nden Kayseri Kalesi Kültür ve Sanat Merkezi´ne Türk bayrakları ve sloganlarla yürüyen gençler burada Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu. Öğrenciler hep birlikte komando marşını okudu. Öğrenciler tarafından yapılan duaların ardından Barış Pınarı Harekatı´na anlamlı bir destek daha geldi. Kale içinde yer alan Genç KAYMEK standına geçen öğrenciler ?Gönülden Mehmetçiğe? adlı deftere mektuplar ve mesajlar yazdılar. Mesajlarda; ?Ben de büyüyünce asker olacağım?, ?İnşallah sağ salim dönersiniz?, ?Allah yardımcınız olsun?, ?İyi ki varsınız? gibi ifadeler yer aldı. ?Gönülden Mehmetçiğe? adıyla açılan defterler Barış Pınarı Harekatı´ndaki askerlerimize gönderilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —