Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek

Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek

Anahtar Kelimeler: Gençlik Haftası Kayseri’ geçecek
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
Güncel 15.05.2024 13:01:00

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çelenk koyma töreniyle Gençlik Haftası etkinlikleri başladı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik Haftasının dolu dolu geçeceğini söyledi.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Talas Gençlik Merkezi folklör ekibi tarafından halk oyunları sergilenmesiyle başlayan törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sonra erdi.

“Gençlik Haftası dolu dolu geçecek”
Tören sonrası konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, çelenk sunma töreniyle başlattıkları Gençlik Haftası’nın dolu dolu geçeceğini söyleyerek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle 15 Mayıs itibariyle Gençlik Haftası başlamış bulunuyor. Anadolu’nun tekrardan yurt edinilmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş aşamasındaki Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan süreci Gençlik Haftası olarak programlarımızı başlatıyoruz. Bugün itibariyle çelenk sunumumuz ile Gençlik Hafta’mızı başlattık. Haftamız çok yoğun bir şekilde gerçekleşiyor” dedi.
Hafta içerisinde yaklaşık 80 adet gençlik ve spor faaliyetini gerçekleştireceklerini dile getiren Kabakcı, “19 Mayıs Pazar günüde bayram programı ile final yapmış olacağız. Bizim için en önemlisi gençlerimizle birlikte bu haftayı dolu dolu gerçekleştirmek. Bunun içeriğinde de hem tesislerimizde hem gençlik merkezlerimizde hem paydaş kurumlarımızın alanlarında bu etkinliklerimizi yapıyoruz. Spor müsabakaları var. Açık alanlarda basketbol, voleybol, tenis gibi faaliyetler yapacağız. Kapalı alanlarımızda birçok spor organizasyonlarımızı, yarışmaları Spor A.Ş.’miz ile birlikte yürütüyoruz. Bu haftayı dolu dolu gerçekleşen, gençlerimizin her türlü etkinliği her türlü faaliyeti yürüttüğü bir hafta olarak görüyoruz. Çünkü bu coşkuyu bu heyecanı hem hissettirmek hem yaşatmak hem de alanda gençlerimizle bayram haftasını dolu dolu kutlamak ve bu kutlamalara da tüm gençliğimizi davet etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.