Tarih: 26.09.2019 17:58

GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kardeş şehrimiz Mostar´dan eğitim için Kayseri´ye gelen KAYMEK öğretmenlerine sertifikalarını verdi. Başkan Büyükkılıç, KAYMEK´in Mostar´daki kurs merkezi ile Bosna ile olan gönül bağımızın daha da güçlü hale geldiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Bosna Hersek´in Mostar şehrindeki kurs merkezi ile hizmetlerini uluslararası boyutta sürdürmeye devam ediyor. Yunus Emre Enstitüsü ile birlikte açılan Mostar Kurs Merkezi´nde görev yapan ve Kayseri´ye gelerek KAYMEK kurslarına katılan eğitmenler Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti.

Bosnalı eğitmenlere sertifikalarını vererek başarılar dileyen Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Amacımız, gönül bağımız olan bu güzel ülkeyle bağımızı daha da pekiştirmek. Her sene yaklaşık iki yüz öğrenci Mostar´daki kurslarımızı tamamlayarak sertifika alıyor? dedi.

Kardeş şehir Mostar´dan gelen Ebru Eğitmeni Tarık Zagorcic de kendisini biraz daha geliştirmek için Kayseri´de ebru eğitimi aldığını ifade etti. Zagorcic, yaz döneminde Mostar Kurs Merkezi´nde Türkçe eğitimi verildiğini de belirtti. Filografi Eğitmeni Jasmina Feyzic de Kayseri´yi çok sevdiklerini dile getirdi.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(26 Eylül 2019) GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, BOSNALI ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞTÜ

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —