GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI´NDAN

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI´NDAN

´SAĞDUYU´ ÇAĞRISI

   Gönüllü Kültür Kuruluşları tarafından yapılan açıklamada Ankara´daki terör saldırısı lanetlenerek, sağ duyu çağrısında bulunuldu.
Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları sözcüsü Ahmet Taş, yaptığı açıklamasında, "Ülkemizin 1 Kasım´da yapılacak milletvekili seçimlerine hazırlandığı, Beşar ESED´in davetiyle Suriye´ye giren Rusların Suriye halkına karşı hava saldırılarıyla katliam başlattığı, Rus jetlerinin Türk hava sahasını ihlali sebebiyle Rusya ile kriz yaşadığımız, seçimlerin güvenlik içinde yapılması, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik güçlerinin yasa dışı silahlı örgütler üzerine operasyonlar yaptığı sırada 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara´da Türkiye tarihinin en büyük terör saldırısı meydana geldi." dedi.
Taş, "Tüm Türkiye´yi yasa boğan, hükümetin aldığı kararla 3 günlük ulusal yas ilan edilen saldırıda şu ana kadar edinilen bilgilere göre 97 kişi öldü, yüzlerce insanda yaralandı. Yaralıların bir kısmının durumunun ağır olması sebebiyle ölü sayısının artmasından endişe ediliyor" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Ankara´da ki kanlı saldırıyı yapanlar, azmettirenler ve bundan medet umanların bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılması en büyük dileğimizdir.
Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak, memleketimizin ve insanımızın güvenliğine ve 1 Kasım´da yapılacak seçimlerin sonucuna yönelik bir provakasyon olarak değerlendirdiğimiz, ülkemizi derinden yaralayan Ankara saldırısı başta olmak üzere tüm terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Ankara saldırısını ilkel, kaba ve acımasız bir saldırı olarak değerlendiriyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar, ülkemize başsağlığı diliyoruz.
Tüm Türkiye halkını hangi mezhepten, hangi dinden, hangi siyasi görüşten, hangi etnik gruptan, hangi düşünce yapısından olursa olsun birbirimize karşı ön yargılardan uzak, hoşgörülü, farlılıkları zenginlik olarak gören bir anlayışla davranmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin ve bir tanedir, aynı gemide yolculuk yapıyoruz, gemi batırılırsa hepimiz zarar görür, dönüşü olmayan bir noktaya geliriz."



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı