Tarih: 17.04.2017 17:15

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR´DAN

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu yönetimi, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü´ne atanan ve kısa süre önce görevine başlayan Murat Seçilir´ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Başkanı Ahmet Taş başkanlığındaki ziyaret heyetinde, Diyanet Sen Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Miraç Kültür Merkezi Başkanı Yılmaz Altınöz, Teknik Eğitim Vakfı Başkanı Cafer Beydilli ile Platform Sekreteri Erol Ünlü de hazır bulundu.
Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü´nün çalışma alanları, Kayseri´ deki mülhak ve yeni vakıflar ile bunların faaliyet alanlarının gündeme geldiği ziyarette, Vakıfların çalışmalarında karşılaşılan güçlükler ve bunların telafisi konusunda yapılan Bölge Müdürlüğü´nün çalışmaları ziyarette dile getirildi.
Gönüllü Kuruluşlar´ın ziyaretinden memnun kaldığını bildiren Kayseri Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir, Gönüllü Kuruluşların çalışmalarının takipçisi olduklarını, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve bağlı Vakıflar olarak Gönüllü Kuruluşlar´ın toplantılarına katılıp, çalışmalara katkı sunmaktan memnun kalacaklarını bildirerek ziyaret için teşekkür ettiğini söyledi.



17 NISAN 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —