Tarih: 04.08.2016 17:52

HACI BOYDAK

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Emniyet Müdürlüğünce 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası başlatılan ve hız kesmeden devam eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında ?Boydak Vakfı´nın faaliyetleri ile ilgili olarak sorgulanmak üzere hakkında göz altı kararı çıkartılan ancak hastalığı sebebi ile göz altısı ertelenen Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tedavisinin tamamlanması sonrası göz altına alındı?
Doktor kontrolünden geçirilen Hacı Boydak, ifadesinin alınması için Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde geçtiğimiz hafta Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, üyeler İlyas Boydak ve Bekir Boydak ile Halit Bayhan yakalanarak gözaltına alınmış, soruşturma sonrasında adliyeye sevk edilenlerden Mustafa Boydak ve Halit Bayhan adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, Şükrü Boydak, İlyas Boydak ve Bekir Boydak tutuklanmıştı.
?Boydak Vakfı´nın faaliyetleri merkezli sorgulanacak olan Hacı Boydak´ın akıbeti merak konusu olurken şu anda Boydak soy isimli beş kişi FETÖ / PYD soruşturmaları kapsamında ceza evinde bulunuyor?
HABER MERKEZİ?



4 AGUSTOS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —