HALA BAĞ EVLERİNDE GİZLİ TOPLANIYORLAR

HALA BAĞ EVLERİNDE GİZLİ TOPLANIYORLAR

EMNİYET MÜDÜRÜ KULULAR: FETÖ BİTTİ DEMEK, DOĞRU OLMAZ, ÖRGÜTE MORAL KAZANDIRIR?

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kulular, FETÖ´nün hem terör, hem de istihbarat örgütü olduğunu belirterek, ?Hala insanlara yardım ediyorlar. Hala bağ evlerinde gizi toplantı yapıyorlar? dedi.

İlimizin başarılı Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Haftası nedeniyle Gazetemize yaptığı değerlendirmede önemli açıklamalarda bulundu. Kulular, ?FETÖ´ye sadece terör örgütü demek basite almaya delalet eder. Bu yapı aynı zamanda uluslararası bağlantıları olan bir istihbarat örgütüdür?  şeklinde konuştu.

 Emniyet Müdürü İbrahim Kulular Kay Tv mikrofonları ve Gazeteniz Kayseri Haber´e önemli açıklamalarda bulundu. Haber Müdürümüz Ceyhun Üsten´in sorularını cevaplandıran Kulular,  Kayseri polisinin terör, uyuşturucu, kaçakçılık, asayiş, trafik ve toplum destekli polis faaliyetleri olmak üzere her alanda başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Kayseri Emniyeti olarak FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleri ile etkin mücadele ettiklerini belirten Kulular, FETÖ denilen yapının sadece bir terör örgütü olmadığını, aynı zamanda uluslar arası bağlantıları olan bir istihbarat şebekesi de olduğunu ifade etti.

FETÖ ile iltisak ve ilişkili kuruluşların neredeyse Kayseri´nin hemen her yapısında etkin ve aktif olduğuna işaret eden Kulular, ?Bu yapıyla mücadeleye başladığımızda  17-25 Aralık dönüm noktası oldu. Ondan sonrada 15 Temmuz dönüm noktası oldu. Bu mücadeleye başladığımızda bizi bu işi büyütmekle suçlayan çevreler  15 Temmuz´da işin gerçeğini gördüler? dedi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı