Tarih: 09.11.2015 17:48

HALAÇOĞLU DA MAZBATASINI ALDI

Facebook Twitter Linked-in

   1 Kasım seçimlerinde 26. Dönem Kayseri milletvekili olarak seçilen ve 3. Kez TBMM´de ilimizi temsil edecek olan Pr.Dr. Yusuf Halaçoğlu Adliye Sarayı´na gelerek mazbatasını aldı? Çıkışta medya mensuplarının sorularını cevaplayan Halaçoğlu Mhp´de henüz kongre hazırlıklarının başlamadığını ifade edip ? 40 kişi isterse eğer Çin Seddi´ni yıkar. Bizler 1 kişi bile kalsak, ülkemiz için gereken doğru neyse, onu yapmaya devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?.
Mhp´den 26. Dönem Milletvekili seçilerek 3. Kez ilimizi Tbmm´de temsil etme hakkını elde eden Pr.Dr. Yusuf Halaçoğlu, mazbatasını aldı.
Halaçoğlu, Adalet Sarayı´na partinin il yöneticileriyle birlikte geldi. Adliyedeki konferans salonunda, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller´den alan Halaçoğlu, destek veren herkese teşekkür etti.
Adliye Sarayı çıkışında konuşan Vekil Halaçoğlu "Neredeyse iki seçimi birden atlattık. Bu 1 Kasım seçimlerinde MHP olarak umduğumuzu bulduğumuzu söyleyemeyiz. Ancak şurası muhakkak ki; 40 kişi isterse Çin Seddi´ni bile yıkar. Biz 1 kişi bile kalsak, her zaman ülkemiz için gereken doğru neyse, onu yapmaya devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?
Medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Halaçoğlu haber ekibimizin Genel Merkez´de Kongre Takvimi işlemeye başladı mı? Yönündeki sorusunu da cavpalayarak ?Henüz Kongre Takvimi belli değil. O yönde bir karar alınmış ve uygulamaya konulmuşda değil. Dolayısı ile Genel Merkezimizde bu yönde başlamış hazırlıklar yok. Olduğunda hep birlikte öğreniriz? diye konuştu?
HABER : S.ERDOĞAN



9 KASIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —