Tarih: 27.12.2015 21:32

HASRETE SON VEREMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de ilk devrenin son maçında Kayserispor, sahasında Galatasaray´ı konuk etti. İlk yarısı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma ikinci yarıda Galatasaray´ın beraberliği yakalaması ile 1-1 sona erdi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Süper Lig´in 17.hafta maçında Kayserispor, taraftarı önünde Galatasaray´ı konuk etti. 1974 yılından bu yana Galatasaray´a üstünlük sağlayamayan Kayserispor, renktaşı karşısında mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya taraftarının da desteği ile hızlı başlamak isteyen Kayserispor, 61.dakikada gelen gole engel olamadı ve Galatasaray ile sahasında 1-1´lik skora imza attı.
Mücadeleye etkili başlayan Kayserispor´da henüz 4. dakikada Furkan´ın sol kanattan ortasında arka direkte topa iyi yükselen Deniz Türüç´ün kafa vuruşunda top auta çıktı. 6. dakikada Biseswar´ın ceza sahası dışından yerden sert şutunda şutun da top kaleci Muslera´da kaldı. 16. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında ceza sahası içinde Mbiala´nın kafa vuruşunda top filelere gitti ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 24. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Mbiala´nın kafa vuruşunda top auta çıktı. İlk yarı Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya taraftarının desteği ile çıkan Kayserispor, devrenin ilk dakikaları ile birlikte ataklarını geliştirdi. 48. dakikada Ömer Bayram´ın ortasında Yakubu ceza sahası içinde dokunamayınca top auta çıktı. 57. dakikada Tarık´ın ortasında Selçuk ceza sahası içinde topa kafayla vurdu. Selçuk´un zayıf vuruşunda top auta çıktı. 61. dakikada Bilal´in pasında Sinan, Kayserispor defansını çalımlayarak ceza sahasına girdi. Sinan´ın ceza sahasına girer girmez çektiği şutta top Kayserispor defansına çarptı. Havalanan top kaleci Abdülaziz´in üzerinden ağlarla buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. Golün ardından baskısını sürdüren Galatasaray, Kayserispor kalesi önünde pozisyonlar geliştirdi. Son 15 dakikada etkisini artırmak isteyen Kayserispor´da 89. dakikada Oğulcan, Sinan ile duvar pası yaparak Galatasaray ceza sahasına girdi. Oğulcan´ın şutunda top auta çıktı. Bu pozisyon ile 90 dakika tamamlandı ve müsabakanın ardına eklenen 4 dakikalık uzatma bölümünde de başka gol sesi çıkmadı. Kayserispor, ilk devreyi Galatasaray karşısında aldığı 1 puan ile kapamış oldu.



27 ARALIK 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —