Tarih: 19.04.2014 11:00

HAYATA VE SANA GÜVENİYORUM

Facebook Twitter Linked-in

Özel bir kafede  düzenlenen basın toplantısına Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneğinin yönetim kurulu üyeleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

 

Basın toplantısında bir konuşm yapan KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, ‘Hayata ve Sana Güveniyorum’ Projesinin Birleşmiş Milletler projesi olduğunu hatırlatarak, “ Sabancı Kültür Vakfı’nın hibe desteği ile Haziran 2013’de başladığımız bir projedir. 2014 Haziran’da da bu projeyi bitireceğiz. 27 arkadaşımız ile eğitime başladık. 23 arkadaşımız ile eğitimi tamamladık “ ifadelerini kullandı.

 

Karaoğlu sözlerinin devamıda “Şu anda çok kıymetli ebeveynlerini emanet edecekleri 23 tane bu konuda eğitimli kızımız işe girmeye hazır durumdadır. Çünkü biz hem bu yaraya merhem olmak hem kadın istihdamını artırmak, hem de bu kadınların ekonomiye katkısını sağlamak amacıyla çok güzel bir yola baş koyduk. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından kursiyer Nuray Yağar, projenin çok faydalı olduğunu vurgulayarak  emeği geçenlere şükranlarını sundu...

 

Eğitimi başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan  23 kursiyer  göreve hazır bir şekilde gelecek taleplere cevap vermeyi bekliyor....




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —