Tarih: 01.03.2019 17:10

HAYIRSEVERE

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´nin en önemli hayırseverlerinden Osman Ulubaş´ı yaptırmakta olduğu okul inşaatında ziyaret etti. Başkan Çelik, 85 yaşına giren Osman Ulubaş´a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı ve hayırla geçen 85 yılı tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazı sonrası Köşk Mahallesi´nde Hayırsever Osman Ulubaş tarafından yaptırılan 24 derslikli okul ve 8 derslikli anaokulunun inşaatına geçti. Başkan Çelik, burada Hayırsever Osman Ulubaş´a bir sürpriz yaptı ve pasta götürerek doğum gününü kutladı. Başkan Çelik´in sürprizine çok şaşıran Osman Ulubaş, çok mutlu olduğunu söyledi. Sürpriz doğum gününe bir başka hayırseverimiz Av. Mehmet Altun da katıldı.

?BAŞKAN ÇELİK SAYESİNDE BU OKULU YAPTIRIYORUM?

Yaptığı açıklamada Allah´ın verdiği ömrü hayır işlerinde geçirmek gerektiğini belirten Osman Ulubaş, yaptırmakta olduğu okulda Başkan Mustafa Çelik´in payının büyük olduğunu söyledi. Okulun yapımına nasıl karar verdiklerini anlatan Ulubaş, ?Bu eserin %90´ı Mustafa Çelik´e aittir. Sayın Cumhurbaşkanımız yaptırdığımız Fen Lisemizin açılışında okulu çok beğendi ve Mustafa Çelik Başkanımıza dönerek ?Hayırseverimize arsa ver de bir okul daha yapsın´ dedi. Başkanımız da haftasında burada arsayı hazırladı. Vatanımız milletimize hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Hayırseverimiz Osman Ulubaş´ın bir yaş daha gençleştiğini belirtti. Hayırlı ömürler temennisinde bulunan Başkan Çelik, ?Rabbim yaşadığınız müddetçe böyle hayırlı eserler ortaya koyacağınız hayırlı ömürler nasip etsin? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —