Tarih: 09.02.2016 16:13

HEDİYE ODASI

Facebook Twitter Linked-in

 
Forum Kayseri, bugüne kadar onbinlerce hediye kazandırdığı etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor ve ziyaretçilerini Türkiye´de ilk kez Forum Kayseri´de gerçekleşen Hediye Odası etkinliğine davet ediyor.
08-14 Şubat tarihleri arasında Forum Kayseri´de kurulacak Hediye Odası´na girecek ziyaretçiler sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı yakalıyor.
Eğlenceli ve anında kazandıran etkinlikleriyle Kayserililerin buluşma noktası haline gelen Forum Kayseri, bu kez ziyaretçilerinin karşısına Hediye Odası ile çıkıyor.
08-14 Şubat tarihleri arasında aynı gün içinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Kayseri ziyaretçileri, alışveriş merkezine kurulacak Hediye Odası´na girerek sürpriz hediyelerin sahibi olma fırsatını yakalıyor.
Tabletten ev tekstiline, elektronik eşyalardan ev aksesuarına kadar yüzlerce sürpriz hediye Hediye Odası´nda Forum Kayseri ziyaretçilerini bekliyor. Forum Kayseri, düzenlemiş olduğu kampanyalarla birbirinden değerli hediyeleri anında kazandırarak binlerce ziyaretçisini mutlu ediyor.



9 SUBAT 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —