Tarih: 21.08.2017 18:13

HIRSIZLARI FARKLI SAÇ STİLİ VE

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri´de 4 ay içinde meydana gelen 8 hırsızlık olayına karışan hırsızlar, farklı saç stilleri ve çok para harcamaları sayesinde yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Kayseri´nin Altunoluk, Anbar, Eski Sanayi ve Hürriyet Mahallesi´ndeki evlerden 8 adet hırsızlık olayı gerçekleştiği öğrenildi. Meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda bir evden bankamatik kartlarının çalındığını belirledi. Hırsızların bankamatik kartlarını kullanabileceğini değerlendiren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şehirdeki ATM´lerin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
İncelenen güvenlik kameralarında farklı saç stili olan bir kişi üzerinde yoğunlaşan polis ekipleri, Ümit T. ve Mustafa K.´yı yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların sorgusunu yapan ve araştırmaları derinleştiren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, daha önce hırsızlıktan kaydı bulunan Sezgin A.´nın da son dönemlerde çok para harcadığını belirledi ve yakalayarak gözaltına aldı. Sezgin A.´nın yapılan üst aramasında bir araçtan çalındığı belirlenen başkasına ait kimlik belgesi de ele geçirildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü´nde yapılan sorgulamalarda Ümit T., Mustafa K. ve Sezgin A.´nın Altınoluk Mahallesi´nde 20 adet ziynet eşyası, 2 bin 900 TL para, 5 parça elektronik eşya, kredi kartları, Hürriyet Mahallesi´nde bir otomobilin çalınması, Anbar Mahalesi´nde bir iş yerinden 5 bin TL değerinde sigara ve 300 TL para çalınması, Eski Sanayi Mahallesi´nde bir iş yerinden 2 bin TL para çalınması, Hürriyet Mahallesi´nde iki evden bilgisayar, 21 bin TL değerinde ziynet eşyası, 9 bin TL para çalınması olaylarına karıştıkları belirlendi.
Yetkililer, gözaltına alınan zanlılar hakkında başlatılan işlemin devam ettiğini bildirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —