Tarih: 24.11.2012 08:47

HUNAT İLE CAMİKEBİR ÖNÜNDE 6 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Facebook Twitter Linked-in

İçerisinde 12 çeşit malzemenin bulunduğunu ve 6 kazanda pişirilen yaklaşık 6000 kişilik aşure ikramının vatandaşlar tarafından büyük bir ilgili ile karşılandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşlara bizzat aşure ikramında bulunarak onlarla sohbet etti.
Aşure gününde ikram etmenin birlik ve beraberliğe, sıkıntıların giderilmesine vesile olması temennisinde bulunan Büyükkılıç ”bugün beşinci gün bu hafta her gün bir semtte aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Şehrin doğusundan batısına kadar her semtte aşure ikramında bulunduk. Bugün iki ayrı yerde çarşı bölgesinde 6000 kişilik aşure ikramında bulunduk. Dolayısı ile bir hafta içerisinde yaklaşık 20 bin kişilik aşure kaynatarak ikram ettik. Bu bir sosyal paylaşımdır. Birlik ve beraberliğimizin harcıdır. Bu tür sosyal paylaşım ve dayanışma etkinliklerimiz devam edecektir. ” dedi.
Dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlarda Büyükkılıç’ a teşekkür ederek, Melikgazi Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan bu organizasyonun diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması temennisin de bulundular.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —