Hüseyin - Kadriye Güner Ortaokulu açıldı

Hüseyin - Kadriye Güner Ortaokulu açıldı

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle yaptırılan ve bir süre önce eğitime başlayan Hüseyin-Kadriye Güner Ortaokulu'nda açılış töreni düzenlendi.  

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tavlusun Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

 “Saffet Arslan ağabeyin rahmetli olan ortağı Hüseyin ağabey ve değerli eşi Kadriye abla adına yapılan okulun açılışını yapıyoruz. Aslında biz okulu açalı, eğitime başlayalı çok oldu. Sezon başında başlamıştı ama açılışı bugüne nasip oldu. Sabiha Özer isimli bir hayırseverimiz de okulumuz bittikten sonra kütüphaneyi yapmak istedi. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, il ve ilçe başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla el ele ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Melikgazi Belediyesi 600 bin nüfusa hizmet ediyor. Türkiye'de en çok okul, sağlık ocağı, kütüphane, park yapan ‘en çokların’ toplandığı bir belediyeyiz. İnşallah bu rekorlarımız devam edecek ve bayramdan sonra bir okul temeli daha atacağız.

Bölgeye halı saha da kazandıracaklarını belirten hayırsever iş adamı Saffet Arslan da şunları söyledi:

 “Açılışını yapmakta olduğumuz eğitim kurumumuzun yapılışına Sayın Mustafa Palancıoğlu öncülük etti, yol gösterdi. Medyadan takip ediyorum, Melikgazi'de özellikle eğitime verdiği önem çok büyük. Bunun hakkını vererek de yaygınlaştırıyor. O zincire bir halka da biz koyduk. Yarın önemli, büyük bir Türkiye istiyorsak yolun en önemlisi iyi bir eğitimden geçiyor. Bu mahallenin gençleri için bir de halı saha yapacağız. Hayırlı olsun."

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise okul açılışlarının Melikgazi’de bir klasik haline geldiğini dile getirerek,  şöyle devam etti:

“Hayırseverimizi, Sayın Palancıoğlu’nu ve ekibini tebrik ediyorum. Bir Melikgazi Belediyesi klasiği olarak okulumuzu açıyoruz. Yine eğitime bir imza atıyoruz. Kayseri'mizin en büyük metropol ilçesi, genç nüfusuyla Türkiye'de gururumuz olan bu güzel ilçemizin gençlerinin eğitimli, donanımlı hale gelmesi bizim olmazsa olmazımız. Yapılan bu güzel, anlamlı çalışma hayırlı, uğurlu olsun."

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de okulun mimarisini çok beğendiğini vurgulayarak, “Okulun muhteşem olduğunu ifade etmek istiyorum. Selçuklu mimarisini, Selçuklu ihtişamını yansıtmış. Melikgazi Belediyesi hayırseverlerle yaptığı okullarla ilimizin eğitime katkı sunarken, estetik projeleriyle bize ayrı bir çığır açıyor. Ayrı bir öncülük yapıyor. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Konuşmaların ardından dua edilerek okulun açılışı gerçekleştirildi. 



Kayserili kadın tır şoförü, baba mesleğini devam ettirdi

Üstün yetenekli öğrencilere Melikgazi'den tam destek

İşverenler dikkat: Ücret farkı ayrımcılık tazminatına sebep olabilir

Başkan Palancıoğlu'ndan 'Mobil Başkan' uygulaması

OSB Başkanı Yalçın, İSO İlk 500 2023 listesine giren Kayserili firmaları kutladı

Kayseri'de sıcaklar normallerin üzerinde seyredecek

KAYMEK, yine vatandaşların gözdesi oldu

Büyükkılıç'tan, engelli öğrencilere özel yüzme havuzu

Kocasinan'dan yeni parklar müjdesi

Milli heyecan dev ekranda Talas'ta

Başkan Büyükkılıç'tan ilçelere yeni projeler

Kayseri Pastırması’nın özgünlük ve üstünlüğüne dair arşiv belgeleri ortaya kondu

ERÜ'den hava pistlerine güçlü destek

Hacılar spor salonu yeniden hayat buldu

Arazi yangınında mahsur kalan kaplumbağa kurtarıldı

Melikgazi Belediyesi'nden 4 adet kiralık eczane yeri ihalesi