Tarih: 24.12.2017 20:52

İBRAHİM İLBASMIŞ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı´nın 7 Ocak´ta yapılması düşünülen il kongresinde başkanlık için adaylığını açıklayan mevcut İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim ilbasmış, adaylığını açıkladı. İlbasmış, ?Parti içinde istenmeyen tartışmalar, gruplaşmalar, ayrışmalar yaşanmaktadır bu duruma son vermek için adayım? dedi.

İl binasında basın toplantısı düzenleyen İbrahim İlbasmış, 7 Ocak´ta yapılması planlanan il kongresinde aday olduğunu açıkladı. İlbasmış şöyle konuştu:

?Parti içinde istenmeyen tartışmalar, gruplaşmalar, ayrışmalar yaşanmaktadır. Sosyal demokrat bir partide ayrışmalar, gruplaşmalar ilkeler ve idealler temelinde olması beklenir. Ancak ilimizce etnik, mezhepsel, yöresel ayrışmaların ve gruplaşmaların eritilmesi, ortadan kaldırılması amacıyla bana inanan bana güvenen çok sayıda partilimin destekleri nedeniyle il başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Bu yarışta kazanmayı kaybetmeyi aklımın köşesinden bile geçirmedim.Bizim için farklı kimlikler yoktur. Kürt, Alevi, Çerkez, Sünni ayrımı yapacak lüksümüz yoktur. Tek ortak kimliğimiz CHP´li olmaktır. Kendimi ve arkadaşlarımı partililerin ve delegelerin rasyonel düşüncelerine vicdanına teslim ediyorum? dedi.

Haber: Süleyman Erdoğan


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(24 Aralık 2017) İBRAHİM İLBASMIŞ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —