Tarih: 03.12.2018 18:15

İKİNCİ ŞUMİ DÖNEMİ Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da ikinci Şumi dönemi her an başlayabilir. Tecrübeli hocanın, Al Shabab ile yollarını ayırabileceği ve Al Shabab takımının tarafının da ayrılığa sıcak baktığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışı başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki ilk isim ise Sumudica oldu.

Geride kalan sezonda Kayserispor´u çalıştıran Sumudica, şuanda Suudi Arabistan´ın Al Shabab takımı çalıştırıyor. Türkiye´de ve Kayseri´de çalışmaya sıcak bakan Sumudica, şartlar uygun olursa, yeniden Kayseri gelebileceğinin sinyalini verdi. Özellikle de Al Shabab taraftarıyla arası iyi olmayan Sumudica´nın, kulübüyle anlaşarak yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılmaya başladı. Tecrübeli hocaya teklif yapan Kayserispor yönetimi, Altay maçı sonrası Sumudica´yı Kayseri´ye getirmeyi planlıyor.

Sarı-kırmızılı ekip yeni isim konusunda Kemal Özdeş ile görüşmüş fakat olumlu cevap alamamıştı. Takımı Altay maçında sahaya, Hakan Ertürk´ün çıkaracağı ifade edildi. Bu karşılaşmanın ardından oynanacak olan Kasımpaşa maçında ise takımın başında yeni teknik direktör yer alacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —