"İkinci bir Bergen vakası yaşansın istemiyorum"

Kayseri'de gönül verdiği bir erkek tarafından ayrılmak istediği için şiddete uğrayan ve onun kardeşi tarafından bıçakla yaralanan T.D’nin hukuk mücadelesi sürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 16.10.2024 15:36:00 444 0

Ayrılmak istediği eski erkek arkadaşı E.K ve onun kardeşi E.K tarafından defalarca şiddet uygulanan  T.D. adaletin yerini bulmasını istiyor. 

Halen iki ayrı mahkemede hukuk mücadelesini sürdüren T.D, adliye önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

5 yıldır şiddet gördüğünü belirten T.D, şunları söyledi:

“Olay 20 Ekim 2023 tarihinde oldu. Erkek arkadaşım tarafından Ağustos ayında çok ağır bir saldırıya uğradım. Ağır kemik kırıklarım vardı, çok yoğun bir tehdite maruz kalıyordum. Her ayrılmak istediğimde aşırı derecede şiddet görüyordum. Her kaçtığımda bulup beni buraya getiriyordu, beni çocuklarımla tehdit ediyordu. 8.aydan sonra 10.ayda kardeşi tarafından öldürülmeye teşebbüs edildim. Direkt göğsüme saldırıldı. Defalarca kez bacağımdan bıçaklanarak sakat bırakıldım. Yaklaşık 5 senedir bu adamdan şiddet görüyorum.”

Davanın hala devam ettiğini vurgulayan mağdur kadın, ikinci bir Bergen vakasının yaşanmamasını istemediğini söyledi. T.D, şöyle devam etti:

Devletin resmi kurumlarından defalarca kez uzaklaştırma aldım. Hastane raporları, darp raporları hepsi mevcut. Ama hiç kimse bu adama müdahale edemiyor. Bu adam hala dışarıda geziyor. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının ve anayasının getirdiği bütün maddelerin bu insanlara uygulanmasını istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nde ikinci bir Bergen vakasının yaşanmamasını talep ediyorum.

Mahkeme T.D’yi bıçakla yaralayan eski erkek arkadaşının kardeşi E.K’nin tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı  9 Ocak 2025’e ertelendi.


Uluslararası Aşı Kongresi Kayseri'de gerçekleşti
Yaşlı kadının kedilerine mama temini sağlandı
"İkinci bir Bergen vakası yaşansın istemiyorum"
Kayseri nöbetçi eczaneler (16 Ekim)
ERÜ'nün başarısı YÖK raporunda
Büyükkılıç'tan mozaik kazı alanına ziyaret
Beton blok yüklü tır devrildi
Malatya'daki 5,9 büyüklüğünde deprem Kayseri ve Sivas'ta da hissedildi
Milli tenisçi Berfu, Avustralya Açık için hazır
Gönüllü kadınlardan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Son Dakika - Malatya'daki deprem Kayseri'de de hissedildi
Rojin Kabaiş'in cenazesi Diyarbakır'da defnedildi
Kayseri güncel hal fiyatları (16 Ekim)
Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (16 Ekim)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (16 Ekim)