Kayseri´de bulunan siyasi parti il başkanları, darbe girişimine karşı meydanlarda halkala omuz omuza demokrasi nöbeti tuttu. Konu vatan ve demokrasi olunca kardeşçe hareket eden siyasiler, herkese vatan sevgisini gösterdi.
Darbecilere darbe yapan Kayseri´de Siyasi Partilerin İl Başkanları, ülkemizi kan gölüne çevirmeye çalışan FETÖ üyelerinin darbe girişimine karşı her kesimden partili ile omuz omuza meydanlarda boy gösterdi, vatanına sahip çıktı. Söz konusu milli beraber olunca tüm ideolojik düşüncelerini bir kenara bırakan siyasi parti il başkanları, meydanda kurulan platformdan alanı dolduran 100 binlere seslenerek Devletinin ve Cumhurbaşkanının yanında olduğunu belirtti.
İl olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden şöyle konuştu; ?Dün akşamdan beri bu paralel yapının gerçekleştirdiği darbe organizasyonunu bozan, darbecilere darbe yapan sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Dün de bugün de bizim yanımızdasınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun var olun.?
MHP İl Başkanı Baki Ersoy da birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı konuşmasında şöyle seslendi; ?Bugün burada, bir olduğumuzu, diri olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlıyoruz. İşte Türk milletinin en büyük özelliği budur. İş başa düştüğü zaman o taşı alır, başlarına çalar, biz de bunu yapacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli; FETÖ´NÜN itleri hususunda, hükümetimizin yanında olduğumuzu söylemiştir. Bugün burada hepimiz görüyoruz ki, iktidarıyla, muhalefetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşlarımızla, esnafımızla Kayseri olarak tek yumruk olduk ve darbe yapacaklara öyle bir darbe yaptık ki Türk milletini bunlara yedirmedik, yedirmeyeceğiz.?
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin de Cumhuriyet Meydanında halkın arasında boy göstererek, darbeci zihniyetlilere ve darbe yapmaya kalkışan FETÖ üyelerine karşı olduğunu belirtti.
HABER: M. EMRE KİPMAN
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.