Tarih: 10.08.2016 16:30

İL EMNİYET MÜDÜRÜ KULULAR:

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri  Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Kayseri Cumhuriyet savcılığının talimatları  ile son bir hafta içinde yapılan operasyonlar sonucu göz alınan kişilerden  59´unun  tutuklandığını  açıkladı?.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında son bir haftada aralarında vali yardımcısı, kaymakam ve her rütbeden polisler olmak üzere 59 kişi tutuklandı. Gözaltındaki 210 kişi hakkında ise soruşturma sürdürüldüğü bildirildi.

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular konu ile  ilgili  olarak  yaptığı  değerlendirmede   FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde  son bir hafta  içinde Kayseri Cumhuriyet savcılığının talimatları  ile  gerçekleştirilen  operasyonlar sonucu 59 kişinin tutuklandığını hatırlatarak  "FETÖ terör örgütüne üye oldukları, finans sağladıkları, yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle aralarında 6´sı vali yardımcısı, kaymakam, her rütbeden polisler olmak üzere son bir haftada 59 kişi tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 22´si ise, adli kontrol, yurt dışı yasağı ve denetimli serbestlik kararı ile salıverildi. 90´ı eski, 120´si ise  yeni   olmak üzere 210 kişi hakkında da yakalama ve gözaltı kararının da gereği yerine getirilmektedir"  ifadesini  kullandı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —