MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramının ikinci gününde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatı bayramlaştı. Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı Mete Eke ve MHP üyeleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı Mete Eke, "Yine bir bayram günü birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tabi ki bu bayram İslam coğrafyasını kuşatan, insanlığın hiç bir sıfatıyla bağdaşmayan, emperyalist, siyonist güçlerinin yine gerçek yüzlerini gösterdikleri bir süreçle karşı karşıyayız. Dolayısıyla bu bayramda Kerkük, Musul, Telafer perişan bir haldedir. Kan, gözyaşı ve sefalet maalesef burada kendini göstermektedir.Bayramları bayram yapan birlik, beraberlik ve dayanışmadır. Her zamankinden fazla bu birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu bayramın vesilesiyle tüm Kayseri halkının, Türk İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bir daha ki bayramlara cenabı haktan niyazımız odur ki kan ve göz yaşı olmasın. Huzur ve barış olsun temennisini iletmek istiyorum" diye konuştu.


Eke sözlerinin devamında "Oynanan oyun büyük bir oyun. BOP projesi adı verilen bu süreçte, birileri büyük İsrail projesini kademe kademe gerçekleştirmek için programını yapmış. Bu programda Türkiye hükümeti zaman zaman dış politikada hatalar yapmıştır. İşte bu hatalar sonucunda da bugün sınırlarımız tabiri caizse kevgire dönmüştür. Teröristler orada mücadele ediyor, savaşıyor. Türkiye`ye dönüp adeta kendini bakıma alıyor. Yaraları sarılıyor, dinleniyor sonra tekrar gidiyor. Biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak bu ülkenin bölünmemesi, bu ezanın susmaması, bu bayrağın inmemesi için 45 yıldır buradayız ve hep var olacağız" şeklinde konuştu.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”