Vali Orhan Düzgün, Melikgazi ilçesi İldem- Fatih Mahallesi´nde 24 derslikli bir ilkokulun inşaatının tamamlandığını ve geçici kabulünün yapıldığını duyurdu?
Vali Düzgün, yaptığı açıklamada, çocuklarımızın daha iyi mekanlarda, nitelikli eğitim görebilmeleri amacıyla il genelinde yapılan çalışmalar sonucu Gesi bölgesinde ilkokula ihtiyaç duyulduğunun belirlendiğini belirterek bu doğrultuda Gesi´de yapımına başlanan 480 öğrenci kapasiteli ilkokulun tamamlandığını açıkladı?
Eğitimin, kalkınmanın en etkili ve temel araçlarından biri olarak kabul edildiğini ifade eden Vali Düzgün, her yıl onbinlerce kişinin eğitim ordusuna katıldığını ve eğitimin daha kaliteli hale getirilmesine yönelik imkan ve kaynakların devreye sokulduğunu ifade etti.
En büyük yatırım insana yapılan yatırım olduğunu ifade eden Vali Düzgün, geçici kabulü yapılan İldem - Fatih Mahallesi´nde ki ilkokulun 3 milyon 118 bin TL´ye mal olduğunu ifade ederek, İldem bölgesinde oturan vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.