İldem Cumhuriyet Mahallesindeki bir kuyumcu dükkanın duvarını delip içerideki çelik kasayı oksijen kaynağıyla açarak 4 kilo altın çalan ve altınları bavulla taşırken güvenlik kameralarınca görüntülenen şahıs yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildi.
İldem Cumhuriyet Mahallesi Gün Sazak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen olayda, çelik kasa oksijen kaynağı ile açılarak içerisinde bulunan 1 milyon 650 bin TL değerinde 4 kilo altın ve ziynet eşyası çalındı.
Kuyumcu sahibi Duran Y.'nin durumu bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. 120 güvenlik kamerasının incelenmesiyle yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüphelinin H.G. olduğu tespit edildi. H.G.'nin kaldığı yeri tespit eden polis tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda şüpheli yakalanırken, ikamette yapılan aramalarda ise çalınan malzemelerin tamamı ele geçirildi. Ayrıca olayda kullanılan malzemelerin yanı sıra 1 adet çalıntı tabanca da ele geçirilirken, yapılan detaylı araştırmalarda İstasyon ve Beyazşehir Mahallelerinde meydana gelen faili meçhul iki ayrı işyerinden çelik kasadan hırsızlık olayı da aydınlatıldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen H.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...