Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sona yaklaşan İldem Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin işletmeye hazır hale geldiğini ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın sosyal sorumluluk ve gönül belediyeciliği projelerinden olan İldem Sosyal Yaşam Merkezi’nde son dokunuşlar yapılıyor.
Başkan Büyükkılıç, İldem bölgesine hitap edecek ve mahalle sakinleri ile bölgeye canlılık katacak olan toplam 4 bin 400 metrekare inşaat alanına Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İldem Sosyal Yaşam Merkezi’nin çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu.
Başkan Büyükkılıç’ın prestijli projesi olan İldem Sosyal Yaşam Merkezi, 2024 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda da gündeme geldi.
Mecliste, Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yeşilyurt Mahallesi 3220. Cadde No:14 Melikgazi/Kayseri adresinde bulunan taşınmazın, Kayseri Spor Etkinlikleri Turizm İnşaat San. ve Tic.(SPOR) A.Ş.’ye tahsis edilmesi talebi görüşüldü.
Başkan Büyükkılıç, yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirterek, “Spor alanları, derslikleri, yüzme havuzları, kütüphanesi olan tesisimiz bitti, işletmeye hazır hale geldi. Spor A.Ş.’ye işletmesini vermek için meclise sunuldu” diye konuştu.
Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.
İldem Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında, bay ve bayan yüzme havuzu, fitness salonları, stüdyolar, sauna ve buhar odaları, eğitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek çalışma odası, bilgisayar odası, kütüphane, kafeterya bulunacak.
Ayrıca çocuklar için de çocuk kütüphane salonu ve çocuk oyun alanı yer alacak olan projede, yapı genelinde tüm bu işlevlere hizmet eden yarı açık ve açık alanlar da mevcut olacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.