İLK DEVRENİN KART RAPORU

İLK DEVRENİN KART RAPORU

KAYSERİSPOR ?47´ KART GÖRDÜ

Süper Lig´de sezonun ilk devresi sona ererken takım oyuncularının gördüğü kart raporları da yayınlandı. Kayserispor, geride kalan 17 haftalık süreçte toplam 47 kart gören takım oldu.

Süper Lig´de sezonun ilk devresi tamamlanırken, takımlar devre arası için çalışmalarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaklar. 17 maçlık süreçte ise takım oyuncularına gösterilen kart raporları yayınlandı. Kayserispor, toplam 47 kez kart görürken, 6 sarı ve 1 kırmızı kart gören Tiago Lopes, en çok kart gören isim oldu.

Kayserispor´da 17 isim kart gördü.

43 kez sarı kart, 4 kez kırmızı kart gören Kayserispor´da en hırçın futbolcu Tiago Lopes olarak görüldü. Lopes, 6 kez sarı kart görürken 1 kez de kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Kayserispor´da sarı kart gören diğer futbolcular şöyle;

Cristian Sapunaru (5 kez), Atila Turan (5 kez), Bernard Mensah (4 kez), Şamil Çinaz (3 kez) Rajko Rotman (3 kez), Mert Özyıldırım (3 kez), Bilal Başacıkoğlu (3 kez), Oleksandr Kucher (2 kez), Muammer Yıldırım (2 kez), Silviu Lung, Deniz Türüç, Silvestre Varela, Umut Bulut, Levent Gülen ve Tjaronn Chery ise birer kez sarı kart gördüler.

Kayserispor´da kırmızı kart gören futbolcular ise Tiago Lopes, Şamil Çinaz, Rajko Rotman ve Jean Armel Kana Biyik oldu. Ligde forma giyen ancak hiç kart görmeyen isimler ise Artem Kravets, Asamoah Gyan, Hasan Hüseyin Acar, Kazım Çelik, Sakıb Aytaç, Adem Doğan ve Hakan Çıtak oldu.

Haber: MURAT TURP



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var