Tarih: 24.04.2013 08:53

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN YILDIZI ÖZ KAYSERİ İNŞAAT

Facebook Twitter Linked-in

Kendisine kısa iş yapmayı prensip edinen Naci Arslantaş 2007 yılında ilk inşaatına Erkilet’ te başlamış ve 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlamıştır. Türkiye’deki ekonomik kriz nedeniyle belirli bir süre inşaat yapmaya ara vermiştir.
 2011 yılı mart ayında 20 daire 10 katlı Zümrüt’te yeni bir projeye başlamış ve 31.12.2011 tarihi itibariyle 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlamıştır.Yine 2011 yılı mayıs ayında Talas Anayurt Mevkiinde yeni projesine başlamış ve 17 katlı olan bu projesinde de 14 katının tabliye ve duvarları tamamlanmıştır.
Şuanda elektrik ve su tesisat çalışmaları devam etmekte olup, bu projesinin de 31.12.2012 tarihinde tamamlanması  için bütün bağlantılar yapılarak planlaması tamamlanmıştır.
Kaliteyi kendisine prensip edinen Öz Kayseri İnşaat 3E sistemini  rehber olarak seçmiştir.
3E SİSTEMİ
a) Emniyet
b) Ekonomiklik
c) Estetik
 Yapılmış daireler ve Talas’taki örnek dairede gezildiği zaman, bu tezin ne kadar doğru olduğu görülecektir.
Bunların dışında Talas’ta 5 odalı 200m² bir projeye 2012 Mart ayında başlayıp 24 ay zarfında tamamlanması planlanmıştır.
Bütün çalışmaları insanların kaliteli, sağlam, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları doğrultusunda yapan Öz Kayseri İnşaatın bunların dışında proje çalışmaları devam etmektedir.
 Sat yap kuralı değil, yap sat kuralını benimseyen Öz Kayseri İnşaat kaliteden ödün vermeden , hatta kalitesini daha da artırarak yoluna devam edecektir.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —