Tarih: 05.09.2020 17:31

İPEKSARAY ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE OTOMOBİL ÇEKİLİŞİ

Facebook Twitter Linked-in

İpeksaray Alışveriş Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen otomobil kampanyasında Dacia Sandero Steway marka otomobil kazanan talihli Gonca Şahit aracını teslim aldı.

27 Aralık 2019 ile 16 Ağustos  2020 tarihleri arasında yapılan kampanya ile 75  TL ve katları alışveriş yapan müşteriler, 1 adet çekiliş kuponu ile kampanyaya katılma hakkını kazandı.

Söz konusu kampanyaya iştirak eden  3 Yüz 83 bin 5 yüz 28 katılımcı arasında noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonrası Dacia Sandero Steway marka otomobil kazanan talihli Gonca Şahit gerçekleştirilen tören ile aracına kavuştu.

İpek Saray Avm Müdürü Harun Durmuş törende yaptığı değerlendirmede “ Kampanyanın hediyesi olan aracımızı talihlimize teslim ettik. Otomobil talihlimiz Gonca hanıma hayırlı olsun İpek Saray kazandırmaya devam ediyor bundan sonrada kampanyalarımız devam edecektir tekrardan hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Talihli Gonca Şahin’de “ Hiç çıkmayacağını düşünüyordum  bu işlere pek inancım yoktu ama ipeksaray sayesinde  durum değişti benim için  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bundan sonrada böyle güzel çekiliş yaparlar ise  yine katılırım tabi ki” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —