Tarih: 12.02.2019 18:06

İŞ ADAMI AHMET HİLMİ KÜRTÜNCÜ

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin tanımış simalarından İş Adamı Ahmet Hilmi Kürtüncü tertiplenen kahvaltılı toplantıda ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek 1 Mart´ta gerçekleştirilecek seçimlerde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Kürtüncü yaptığı değerlendirmede bir çok projeyi hayata geçirmek istediklerini vurgulayıp ?En önemli projemiz israfla mücadele olacak? dedi ve ekledi ?OSB kent, tehlikeli atıklar, teknoloji bölgeleri, ihracatı artırma gibi konularda da etkin projeler geliştirmek istiyoruz.?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkan adayı Ahmet Hilmi Kürtüncü, özel bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek 1 Mart´ta gerçekleştirilecek Kayseri 1. OSB Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu duyurdu.

OSB Başkan Aday Ahmet Hilmi Kürtüncü yaptığı toplantıda bir çok projeyi hayata geçirmek istediklerini belirterek, ?En önemli projemiz israfla mücadele, OSB kent, tehlikeli atıklar, teknoloji bölgeleri, ihracatı artırma gibi projelerimiz vardır? değerlendirmesinde bulundu.

Kürtüncü, başkan seçildikleri takdirde OSB´de elektrik, su ve doğalgaz dağıtım bedellerini düşüreceklerini belirterek ilimiz sanayicilerinden destek istedi.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(12 Şubat 2019) İŞ ADAMI AHMET HİLMİ KÜRTÜNCÜ
OSB´YE ADAY

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —