Tarih: 16.05.2017 17:53

İSTİKBAL MOBİLYA

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye´nin mobilya devi İstikbal, büyümesini sürdürürken, Türkiye ekonomisine olan katkılarını da artırarak devam ettiriyor. 2017´de cirosunu yüzde 40 artıran İstikbal Mobilya 646. Mağazası Mersin´de açtı?
İstikbal´in 646. Mağazası Mersin´de açıldı. İbrahim Fırsatbul ile Michel Fırsatbul ortaklığında açılan Fırsatbul Mobilya´da faaliyet gösterecek olan bin 500 metrekarelik alana sahip mağazanın açılışına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin milletvekilleri Fikri Sağlar, Hüseyin Çamak ve Aytuğ Atıcı, bölge anabayi Günep Aş. Genel Müdürü Emine Nargile, Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön, Boydak Holding İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı katıldı.
Büyük ilgi gören açılışta konuşan İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, "Grubumuz dünyanın en büyük mobilya aktörlerinden biri olmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda 2017 yılında yüzde 40 oranında cirosal büyüme yakaladık. Bu büyümede devletimizin uygulamaya aldığı KDV indirimi kararının önemli bir etkisi oldu. Bu karar nedeniyle yetkililere teşekkür ediyoruz. Yine devletimizin büyüme hedefleri doğrultusunda grubumuz istihdamı artırmak amacıyla tüm hız ve enerjisiyle çalışmaya devam edeceğini vurgulamak isterim. Bu güzel mağazayı Mersinlilerin hizmetine sunan bayimiz İbrahim ve Michel Fırsatbul beylere teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu?



15 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —