Tarih: 25.05.2017 16:31

İSTİKBAL MOBİLYA

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye´nin en hızlı büyüyen şirketlerinin başında gelen İstikbal, mağaza sayısında rekora koşuyor. Mobilya devi İstikbal, 648. mağazasını da Tekirdağ´da açtı.
Tema Mağazacılık Mobilya adıyla ve Serdar Gül-Halil Salmanlı ortaklığı tarafından açılan mağaza 1.850 metre karelik bir alanı kapsıyor. Mağazanın açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, İstikbal Marka Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı ve Bayi Yapılandırma Müdürü Oğuzhan Severcan katıldı.
Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, "Devletimizin uygulamaya aldığı KDV indirimini biz de ürünlerimize uyguladık. Böylece ülke ekonomisine katkıda bulunmayı amaçladık. Bu katkımızı her geçen gün artırmak en büyük amacımız" değerlendirmesinde bulundu.
Holding olarak Türkiye´de istihdamı artırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Uyanık, "Her ile, her ilçeye ulaşacağız. Bunu yaparken de planımız hem o bölgelerde istihdam yaratmak, hem de halkımızın kaliteye kolay ve en ucuz şekilde ulaşmasını sağlamak. Bu mağazamızla birlikte şube sayımız 648´e ulaştı. Tekirdağ halkını mağazamıza bekliyoruz" diye konuştu.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise "Her geçen gün daha da büyüyen Tekirdağ ekonomisine katkı sağlayacak olan bu güzel yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.



24 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —