Tarih: 05.07.2020 15:12

İYİ PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI DAĞ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ düzenlediği basın toplantısıyla ilçe yönetimini tanıtarak, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

7 Haziran’da yapılan seçimlerde İYİ Parti Melikgazi  İlçe Başkanı olan Erdal Dağ; yeni yönetimini tanıtarak, basın mensuplarına yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlçe yönetiminin apolitik, istekli, çalışkan ve memleket sevdalısı kişilerden oluştuğunu belirten Başkan Erdal Dağ şunları kaydetti.

 “Malumunuz yaklaşık bir ay önce 7 Haziran’da ilçe kongremiz yapıldı. Ben ve yanımda gördüğünüz yönetim kurulu arkadaşlarımız delegelerimizin tercihi ve teveccühü ile Melikgazi ilçe teşkilatını yönetme görevini bize verdiler. Biz de yeni arkadaşlarımız hem bir araya gelmek, hepsi apolitik kişilerden oluştu. Hepsi istekli, çalışkan ve hırslı. Hepsi memleket ve vatan için bir şeyler yapma derdindeler. Basın bizlerin yaptığı projeleri, eylemleri, sahada yaptığımız çalışmaları Kayseri halkına doğru ve tarafsız olarak yansıtacak tek mercidir. O yüzden sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizlerle birlikte çok uyumlu bir şekilde çalışacağız. İkili çok güzel diyaloglar kurarak güzel bir mesai yapacağız.”


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(5 Temmuz 2020) İYİ PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI DAĞ
İLÇE YÖNETİMİNİ TANITTI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —