Tarih: 08.03.2022 17:20

Kadınlar günü'nde eski kayınvalidesini bıçakladı

Facebook Twitter Linked-in

Selimiye Mahallesi'nde yaşanan olayda eşinden boşanan bir kişi ‘Kadınlar Günü'nde eşi ile boşanmasına sebep olduğunu düşündüğü eski kaynanasını bıçaklayarak  ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Selimiye Mahallesi'nde bulunan Belsin Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu'nda meydana gelen olayda, pansiyonda çalışan E.G., isimli kadın çöpleri bırakmak için dışarı çıktı.

Bu sırada eşinden ayrılan ve iddiaya göre ayrılık sebebi olarak kayınvalidesini suçlayan eski damat Y.T. de, okulun bahçesine geldi.

Burada eski kayınvalidesi  E.G. ile tartışmaya başlayan Y.T. isimli şahıs, belindeki bıçak ile kadına saldırdı. E.G., vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı eski kayınvalide ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Y.T.'nin ise olayın ardından karakola giderek polise teslim olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —