Tarih: 08.07.2015 00:00

KALECİ HAKAN ARIKAN BİLMECESİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da kaleyi koruyacak isim belirsizliği. Geçen sezon başında Antalyaspor´dan transfer edilen ve sezon arasında Trabzonspor´un isteği ile kiralık olarak bu kulübe giden Hakan Arıkan, yurtdışı kampında görüştüğü Trabzonsporlu yöneticilerle anlaşamayarak yeniden Kayserispor´un yolunu tuttu. Arıkan´ın Galatasaray´la da el sıkıştığı iddia edildi.

Süper Lig´e eksik başlayan ve transfer için çalışmalarda teknik direktörünü bekleyen Kayserispor´da kaleci bilmecesi. Geçen sezon başında Antalyaspor´dan transfer edilen Hakan Arıkan sezon arasında Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor´a kiralık olarak gönderilmiş ve Trabzonsporlu yöneticilerin isteğiyle bonservisi ile sezon sonunda Trabzonspor´a gönderilmişti. Bu transferde son nokta ise geçen hafta konmuş ve Kayserispor Kulübü´de resmi olarak futbolcunun Trabzonspor´a imza atmasında kendilerince bir engellerinin olmadığını belirtmişlerdi.

?TRABZONSPOR´LA ANLAŞAMADI, GALATASARAY´A MI GİTTİ?

Yaşanan bu olaylardan sonra Kaleci Hakan Arıkan´da Trabzonspor´un kamp yaptığı Hollanda´da kafileye katılmış ve burada yöneticilerle masaya oturarak anlaşma zemini aramaya başlamıştı. Anlaşma masasında istediğini bir türlü elde edemeyen Hakan Arıkan transfer konusunda Trabzonspor ile anlaşamaması üzerine kampı terk ederek Türkiye´ye dönüş yolculuğuna başladı.

Hakan Arıkan, Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle yeniden kulübü Kayserispor´a dönüş yapacağını belirterek, ?Yönetimle görüştük. Türkiye´de de görüştük, burada da görüştük. Ben yapmam gerekeni yaptım, kampa katıldım. Oturduk, konuştuk anlaşamadık. Bundan sonra doğru olan benim burada kalmam değil, Kayserispor´a katılmamdır. Benim Kayserispor´la daha sonlanmamış bir sözleşmem var. Burası olmadığı için bende eski kulübüme yani sözleşmemin devam ettiği yer Kayserispor´a dönüyorum" dedi.

Kaleci Hakan Arıkan konusunda Kayserispor´da henüz açıklama yapılmadan futbolcunun bu sefer de Galatasaray ile el sıkıştığı iddia edildi. Galatasaray´dan istediği miktarı alınca sorun olmaz dediği belirtilen Hakan Arıkan´ın sezon başında hangi kaleyi koruyacağı da bir bilmece haline döndü. Şimdi gözler Galatasaray´ın yapacağı resmi açıklamaya kaldı.



7 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —