Tarih: 08.09.2015 18:12

KAPTAN DAĞAŞAN İDDİALI KONUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

   Kayserispor takım kaptanı İbrahim Dağaşan, pazartesi günü oynanacak Trabzonspor maçı için oldukça iddialı konuştu. Dağaşan bu maçta rakibi eli boş göndereceklerini söyledi.
Kayserispor´da, Trabzonspor maçı hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için çalışmalarına tempo kazandıran teknik heyet, taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptırıyor.
Takım kaptanı İbrahim Dağaşan, Trabzonspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Dağaşan, ?Trabzonspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz? dedi.
Dağaşan sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Lige iyi başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Kayserispor liglerin güçlü takımlarından ve istikrarı olan takımlarından birisidir. Süper Lig, PTT 1.Lig fark etmez. Acemi değil, tecrübesiz değil, ortamı bilmeyen bir ekip değiliz. Onun için Trabzonspor maçını kazanacağız. Galibiyete oynayacağız. Bizim her zaman yanımızda olan taraftarımızı da, bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız bizi desteklediği zaten güçlü olan takımımız gücüne daha fazla güç katıyor.? (SPOR SERVİSİ)



8 EYLÜL 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —