Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Orhan Düzgün´e nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Düzgün, 1. Komando Tugayı tarafından gerçekleştirilen Erciyes-2016 Tabur Görev Müşterek Fiil Hava İndirme Tatbikatı için Kayseri´ye gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak´ı Kayseri Valiliği girişinde karşıladı.
Orgeneral Çolak, Kayseri şehrinin Komando Tugayı ile bütünleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu bütünleşmeye katkılarından dolayı Kayserililere ve Kayseri Valiliği´ne teşekkür ettiğini ifade etti.
Vali Orhan Düzgün de, Kara Kuvvetleri Komutanı´nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri 1. Komando Tugayı´nın önemine işaret etti.
1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı´nda önemli görevler üstlenen 1. Komando Tugayı´nın günümüzde de Doğu ve Güneydoğu´da kahramanca görev yaptığını kaydeden Vali Düzgün, vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması için son 9 ayda 25 şehit verdiğini hatırlatarak şehit düşen askerlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti´ne bir kez daha başsağlığı diledi.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak´a ziyaretlerinde 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekât Başkanı Tümgeneral Mehmet Okkan ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın eşlik etti.
Orgeneral Çolak ziyaretin sonunda, Valilik Şeref Defteri´ni imzaladı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.