KARAMAN İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig´de yeni sezona istediği gibi başlayamayan ve son olarak Konyaspor´a 2-1 mağlup olduğu maçta taraftarın istifasını istediği Teknik Direktör Hikmet Karaman ile Kayserispor yollarını ayırdı.

Anahtar Kelimeler: KARAMAN YOLLAR AYRILDI
Spor 30.09.2019 18:47:27

Editör

Haber Merkezi

KARAMAN İLE YOLLAR AYRILDI
Haberi Sesli Oku

Süper Lig´de Kayserispor´da kötü gidişin ilk kurbanı Teknik Direktör Hikmet Karaman oldu. Yeni sezon için yeni bir kadro kuran ve ilk haftalarda istediği sonuçlara bir türlü ulaşamayan sarı-kırmızlılar da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı Erol Bedir ile yaptığı görüşme neticesinde takımdan ayrıldı. Karşılıklı yapılan görüşmede Başkan Erol Bedir ve Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın takımın ligde gidişatının olumsuzluğuna dikkat çektikleri ve kan değişimi için böyle bir ortak karar aldıkları iddia edildi.

Kayserispor´da yaşanan bu ayrılık sonrasında muhtemel isimler üzerinde yöneticilerin görüşmeler yaptığı ve Samet Aybaba´nın da bu isimler arasında olduğu ifade edildi.  

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ