KASIMPAŞA-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

KASIMPAŞA-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

KUTLU ?KASIMPAŞA´YA KARŞI KAZANMAK İÇİN GELDİK?

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 29.hafta karşılaşmasında deplasman Kasımpaşa´ya konuk oldu. Zorlu 90 dakika Kayserispor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu. Maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ?Bu galibiyet önümüzdeki 5 haftaya daha umutlu bakmamızı sağladı? dedi.
Kayserispor, haftalar sonra galibiyeti hatırladı. 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor, ligin 29.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa´ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Oğulcan ve Sinan´ın ayağından bulduğu gollerle, galibiyete uzandı. Ateş hattına en yakın takım konumunda bulunan Kayserispor, bu galibiyet ile nefes almış oldu.
Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şöyle dedi: ?Son 3 haftadır yükselen bir performansımız var. Çok sayıda gol girişimimiz var. Ne yazık ki gol ile sonuçlandıramamıştık. Çok şut çekiyorduk ve kalemizde pozisyon vermiyorduk. Bugün Kasımpaşa gibi güçlü bir takım ile karşılaştık. Buraya kazanmak için geldik. Maçın belli dönemlerinde iyi oynadık. Pozisyonlara girdik. Belli dönemlerinde Kasımpaşa bize üstünlük sağladı. Kasımpaşa çok güçlü oyunculardan kurulu bir takım. Güzel bir dakikada golümüz geldi. Skoru da koruduk. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet önümüzdeki 5 haftaya daha umutlu bakmamızı sağladı.?
ÇALIMBAY ?KALAN MAÇLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ?

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise şöyle konuştu: ?Hem sakat futbolcularımız olsun hem de cezalı futbolcularımız olsun. O dönemi atlattıktan sonrada tekrar iyi bir çıkış yakaladık. Önümüzde bir hedef var ve bu hedefi yakalamak için bu maçı da geçmemiz gerekiyordu. Bu maçın zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın ilk yarısında Kayserispor bize istediğimiz kadar pozisyon verdi. Pozisyona girmeyen futbolcumuz neredeyse yok. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik ve çok kötü goller yedik. Bize yakışmayan goller yedik. Mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Çok üzgünüz. Kalan 5 tane maçımız var. Onları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu gün rahatlıkla kazanabileceğimiz maçı kaybettik.?
(SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı