Tarih: 10.09.2017 20:41

KAYSERİSPOR´DA MORALLER YERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 4.hafta maçında Kayserispor, deplasmanda konuk olduğu Sivasspor´u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Kayserispor´da ilk golü Umut Bulut kaydederken, ikinci golü ise oyuna sonradan dahil olan son transfer Nikola kaydetti.

Süper Lig´de sezonun 4.hafta maçında Kayserispor, Sivas deplasmanında boy gösterdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kayserispor, ilk yarıyı Umut´un golü ile 1-0 geçerken, ikinci yarıda ise son transfer Nikola, oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü kaydetti ve Kayserispor mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Sivas 4 Eylül Stadı´nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sivasspor´un vuruşu ile başlandı. 11.dakikada Deniz´in savunmanın arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Umut´un yerden vuruşunda Rochet mutlak bir golü önledi. 22. dakikada savunmanın arkasına sarkan Umut´un şutu kaleci Rochet´ten döndü. Dönen topu önünde bulan Boldrin´in şutunda Bjarmsyr topu kornere gönderdi. 38. dakikada Umut´un ceza sahası dışında sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının son 10 dakikasına girildiğinde ise 80.dakikada Umut Bulut´un yerine oyuna dahil olan son transfer Nikola, 82.dakikada gelişen atak sonrasında Mendes´in pasında kaleciyi geçerek golünü attı ve Kayserispor´u 2-0´a taşıyan isim oldu. Bu gol aynı zamanda Nikola´nın da Kayserispor forması ile ilk golü oldu. Son düdük ile birlikte Kayserispor, ev sahibi ekip Sivasspor´u deplasmanda 2-0 yenerek sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —