KAYMEK kayıtlar sürüyor

KAYMEK kayıtlar sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde marka kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları kayıtları başladı.

Düzenlediği eğitimler, kurslar ve kültür sanat etkinlikleri ile kentin 6’ncı üniversite olarak anılan KAYMEK, 11 birimiyle şehir merkezinde ve tüm ilçelerde 41 tesiste 55 farklı noktada sergiler, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlikler, gezilerin yanında yılın her dönemi zengin içerikli kurslar düzenleniyor.

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların merakla beklediği KAYMEK yaz dönemi kurslarının 3 Haziran’da başlayan kayıtları devam ediyor. KAYMEK’in yaz kurslarına yoğun ilgi sonucu bazı tesislerde kontenjanlar dolarken, 7 tesiste belirli branşlarda kayıtlar sürüyor. 

KAYMEK Erkilet tesisinde El Bakımı branşında, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’nde Çocuklar İçin Resim Sanat Eğitimi, Etkili ve Hızlı Okuma, İleri Excel Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası), Nevresim Takımları Dikimi, Dekoratif Ahşap Süsleme, Ebru (10-14 yaş arası) ve Meddata Hastane Otomasyon Sistemi Destekli Tıbbi Sekreterlik kursları için kayıtlar devam ediyor.

KAYMEK Sümer tesisinde, Overlok Makineci (Mobilya Terziliği), Türk İşaret Dili (TİD) Kurs Programı, Misinalı Takı Yapımı, Dekoratif Örtü Dikimi, İğne Oyası Yapımı ve Muhasebe Veri Tabanlı Programlar Kullanma, Geliştirme Ve Uyum Eğitimi branşlarında, KAYMEK TOKİ tesisinde ise Diksiyon (11-14 yaş arası), Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası) branşları için kayıtlar alınıyor. 

Ayrıca, KAYMEK Beyazşehir tesisinde Diksiyon (11-14 yaş arası), Kur’an-ı Kerim Eğitimi (8-13 yaş arası) ve Temel Bilgisayar Eğitimi (10-13 yaş arası) branşlarında, KAYMEK Göznuru tesislerinde ise Dekoratif Tablo Yapımı, Edirnekari, Eski Nakışları Geri Dönüştürme, İğne Oyası Yapımı, Rodajcı (Gümüş Takı İşlemeciliği) ve Gümüş Takı İşlemeci branşlarında kayıtlar sürüyor.

KAYMEK Akademi Tesisinde ise Dekoratif Örtü Dikimi, Dökümcü Sırlamacı (Çini), Etkili ve Hızlı Okuma (11-15 yaş arası), İşaret Dili Pratik Çeviri, İşyeri Açma Hazırlık Eğitimi ve Türk İşaret Dili (TİD) Kurs Programı branşlarına kayıtlar alınıyor.

KAYMEK Erkilet, Köşk Sosyal Yaşam Merkezi, Sümer, TOKİ, Beyazşehir, Göznuru ve Akademi olmak üzere toplam 7 farklı tesiste gerçekleştirilecek kurslara kayıtlar www.kaymekonline.com adresinden yapılıyor. Vatandaşlar kurslar hakkında detaylı bilgiye ise 0 352 231 80 31 numaralı telefon üzerinden ulaşabilir.                                         



Kayseri'de kerpiç evler yenileniyor

Kayseri'nin dev şelalesi gözleri kamaştırıyor

Kültepe müzesinin yapımında son aşamaya gelindi

KAYMEK kayıtlar sürüyor

Kayseri'deki o tarihi yer Koreliler'den ilgi görüyor!

Başkan Kulakoğlu; "Rüşvet konusunda bir kayıt yok"

Kültepe'de 76. yıl kazı sezonu başladı

‘Büyük Şehir Sanat Galerisi’ teşekkürü

'Sağlık hayattır, sanat hayattır' sergisini gezdi

Sanat Akademisi'nden "Komşu Köyün Delisi" adlı tiyatro oyunu

Güzel Sanatlar Bölümü’nden resim şöleni

Büyükşehir’in müzelerine yoğun ilgi

Talas'ta 19 Mayıs'a özel sergi

Talas'ta Antika Fuarı heyecanı

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser