KAYMEK Yaz Kursları kayıtları başladı

KAYMEK Yaz Kursları kayıtları başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından her yıl yaz mevsiminde düzenlenen yaz kursları kayıtları başladı.
Çocuklar ve yetişkinlerin merakla beklediği KAYMEK Yaz Kursları için kayıtlar başladı. KAYMEK sanat ve mesleki eğitim çerçevesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen kurslara kayıtlar www.kaymekonline.com adresinden yapılabilirken kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların ise 0352 231 80 31 numaralı telefonu araması gerekecek. KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Yaz Dönemi Kursları içerisinde; ‘Almanca A1 10-14 yaş, Almanca A1 yetişkin, çocuklar için örgü (parmak örgüsü), çocuklar için resim sanat eğitimi, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif sepet örücülüğü, drapaj tekniği ile kadın bluz dikimi, ebru 10-14 yaş, etkili ve hızlı okuma, hüsnü hat, ileri excel geliştirme ve uyum eğitimi, İngilizce A1, İngilizce A1 10-14 yaş, meddata hastane otomasyon sistemi destekli tıbbi sekreterlik, nevresim takımları dikimi, ofis programları kullanımı, punch nakışı ile çanta yapımı, seramik hamuru ile dekoratif çiçek yapımı, şiş ve tığ örücülüğü ile oyuncak bebek yapımı (amigurumi),temel bilgisayar eğitimi 10-13 yaş, misinalı takı yapımı, muhasebe veri tabanlı programlar kullanma, geliştirme ve uyum eğitimi, ofis programları kullanımı, overlok makineci (mobilya terziliği), Rusça başlangıç seviyesi, Türk işaret dili kurs programı, İngilizce speaking, işaret dili jargon eğitimi, işaret dili pratik çeviri, klavye teknikleri, Korece A1, personel bordro ve özlük işleri eğitimi, yabancılar için Türkçe A1, diksiyon 11-14 yaş, etkili ve hızlı okuma 8-13 yaş, Kur’an-ı Kerim eğitimi, İngilizce hazırlık, Almanca başlangıç seviyesi, CorelDraw, çini sanat eğitimi, dekoratif örtü dikimi, iğne oyası yapımı, kadın düz dar etek dikimi’ gibi onlarca farklı kurs yer alıyor.
Kurslar ise Köşk Sosyal Yaşam Merkezi, Sümer, İhtisas, TOKİ ve Ziya Gökalp olmak üzere toplam 5 farklı tesiste gerçekleştirilecek.



Millet bahçesi Kurban Bayramı’nda da vatandaşların ilk tercihi oldu

Lezzetli bal için orman kurdular

Akaryakıt zamları ertelendi

Kayseri'de deprem

Millet bahçesine yoğun ilgi

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bayramlaştı

Talas Belediyesi'nden intihar girişimine ilişkin açıklama

"Dava konusu kayıtsız kurbanlıkta tazminat hakkı olmaz"

Başkan Çolakbayrakdar, kurban yerinde vatandaşlarla bayramlaştı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı: 2 gözaltı

Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla bayramlaştı

Acemi kasaplar acil servisleri doldurdu

Bayram öncesi şehit ailelerinden şehitlik ziyareti

Yahyalı’da bayramlaşma töreni yapıldı

Besiciler Başkan Yalçın'a teşekkür etti: "Bu konfor İstanbul'da yok"

Palancıoğlu'ndan Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajı