KAYMEK’in ücretsiz kursları ile iş sahibi oldular

KAYMEK’in düzenlediği Aşçı Çırağı Kursu’na katılan kursiyerler istihdam imkânları sağlanarak iş hayatında yer aldıklarından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ettiler. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 8.10.2024 12:25:00 205 0
KAYMEK’in ücretsiz kursları ile iş sahibi oldular

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim lokomotifi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), düzenlediği ücretsiz mesleki eğitim kurslarıyla birçok kursiyerin iş hayatına atılmasına öncülük ediyor. KAYMEK'in sağladığı Aşçı Çırağı Kursu kursiyerlere hem yeni beceriler kazandırdı hem de istihdam imkânı sundu.

KAYMEK, meslek kursları ile kursiyerlerin hayatlarına artı değer katıp, istihdama katılmaları için destek olurken, Aşçı Çırağı kursu ile de birçok kursiyere istihdam imkânları sağlayarak, iş hayatında yer almalarına katkıda bulundu.

Kursiyerler, aldıkları eğitimin ardından iş bulma fırsatı yakalayarak, kariyerlerinde önemli bir adım atarken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine de teşekkürlerini ilettiler.

Ücretsiz kurslar sayesinde kendi iş yerini açan KAYMEK kursiyeri Hüseyin Çandır, “İşletme sahibiyim. Daha önce KAYMEK’ten aldığım ücretsiz kurslar sayesinde işletmemi açtım. Bana bu eğitimleri veren Mustafa Tosun hocama ve bu hizmetleri sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Kurs hizmeti alan Fikret Çapaş ise diyet yemek hizmeti verdiklerini, mutfak ile ilgili kendisini daha çok geliştirmesi gerektiği için KAYMEK’in ücretsiz olarak açtığı aşçılık kursuna katıldığını, menü hazırlama, porsiyonlama, gıda, hijyen konularında bilgisinin daha da arttığını ifade etti.


2024 Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası sonuçlandı
Talas’ta ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
ERÜ "Binalarda Enerji Verimliliği Başarı Belgesi" aldı
ERÜ, Uluslararası Fuar’da başarı elde etti
Kayseri nöbetçi eczaneler (8 Ekim)
Başkan Büyükkılıç'tan Kayseri Kitap Fuarı'na davet
Kayseri Barosu'ndan kadın cinayetlerine tepki
KAYOTED, İstanbul Turizm Fuarı'nda sektörle buluşacak
Palancıoğluna, Avrupa Konseyi'nde 3 görev birden!
KAYMEK’in ücretsiz kursları ile iş sahibi oldular
Sendika Başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocukluğunda uçurduğu uçurtmalar gelir kapısı oldu
Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücüye ceza yazıldı
KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (8 Ekim)