KAYMOS ÜYELERİ

YURTDIŞINA AÇILIYOR

Anahtar Kelimeler: KAYMOS ÜYELERİ
KAYMOS ÜYELERİ
Ekonomi 23.07.2015 00:01:03 0
Haberi Sesli Oku

  Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Snayicileri Derneği üyelerine yönelik olarak tertiplediği ?Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi´ bilgilendirme toplantısının 2. Si gerçekleştirildi. Dernek Genel Sekreteri Yavuz ÖZTÜRK ?Projeden faydalanmanın en büyük şartları katılımcıların giderlerin yüzde 25´ini ödemesi ve en az 10 firmanın bir araya gelerek bu projeye katılmasıdır. Giderlerin geriye kalan yüzde 75´lik kısmı devlet tarafından ödenecek. Bu proje ile istediğimiz ülkeye giderek Kayseri Mobilya´sını tanıtabileceğiz? değerlendirmesinde bulundu?
Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) 2.bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Dernek Genel Sekreteri Yavuz ÖZTÜRK ?Projeden faydalanmanın en büyük şartları katılımcıların giderlerin yüzde 25´ini ödemesi ve en az 10 firmanın bir araya gelerek bu projeye katılmasıdır. Giderlerin geriye kalan yüzde 75´lik kısmı devlet tarafından ödenecek. Bu proje ile istediğimiz ülkeye giderek Kayseri Mobilya´sını tanıtabileceğiz? dedi.
Açılış konuşmasında UR-GE projelerinin, devletin 2023 ihracat hedefine ulaşmak için çok önemli bir destek olduğunu vurgulayan Genel Sekreter YAVUZ ÖZTÜRK, 1 sene önce kurulan bir dernek olarak üyelerine verimli hizmet vermeye devam edeceklerini ve UR-GE projesinin de üyeler için başlı başına bir fırsat olduğunu vurguladı. Dernek üyesi ihracat yapmak isteyen veya ihracatını arttırmak, yeni pazarlar bulmak isteyen firmaların her aşamasında faydalanacağı bir proje olduğunu belirten ÖZTÜRK, proje sayesinde Kayseri Mobilyası markasının dünya tarafından bilinen bir marka olacağını ve firmalarımızın birlikte hareket ederek uluslararası pazarlarda rekabet güçlerinin artacağına vurguda bulundu.
Proje danışmanı H. Serra BAYRAM, projenin birlikte hareket edilmesi ile güç kazanacağını ve T.C. Ekonomi Bakanlığı´nın UR-GE projeleri, projede yer alacak firmaların eğitim, danışmanlık, yurtdışı pazar araştırması ziyareti ve alım heyeti gibi etkinliklerin proje kapsamında gerçekleştirileceğini belirtti. Katılımcılara UR-GE projesi ile ilgili detaylı bilgi veren BAYRAM ?Ekonomi Bakanlığı´nın desteklerini kullandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Size şimdi bahsedeceğim destekte devletin en yeni ve şimdiye kadar hibe olarak verdiği en büyük destektir. Bu destekte devlet giderlerin yüzde 75´ini karşılayarak firmaların omzundaki yükü önemli oranda azaltıyor.? Diyerek destek başvuru sürecine dair bilgi verdi?
HABER: M. EMRE KİPMAN

Meteoroloji'den don uyarısı...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.

Erciyes 38 FK sahasında takıldı

TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Huzurevinde hızlı değişim! 7 günde baştan sona yenileniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.

ERÜ’den görme engelli sporcular ile anlamlı etkinlik

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti

Melikgazi Belediyesi kışa hazır

Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.

Tomarza'da İlçe Afet Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.

Akçakaya ve Endürlük’te 30 prestijli parsel ihaleyle satışta

Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.

Büyükkılıç; Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.

KAYMEK'ten KPSS ve LGS öncesi deneme sınavları

KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.

Kayak severlere müjde! Sezon o tarihte açılıyor...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.

Başkan Yalçın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü" programına katıldı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.

Büyükkılıç: "17 Aralık, bu milletin hafızasından silinmeyecek"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...

Kayseri'de kar yağışı etkili oldu

Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Çolakbayrakdar: "Hemşehrilerimizin sağlıklı bir kış geçirmesi için hazırız"

Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.

İşçi servisi tır dorsesine arkadan çarptı: 22 yaralı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde işçi servisinin park halindeki tır dorsesine çarpması sonucu 22 kişi yaralandı.

JEOTERMAL SERA OTB İHALESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kayseri Ticaret Borsası öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan Jeotermal Kaynaklı Sera Organize Tarım Bölgesi (OTB) Projesi kapsamında önemli bir aşama daha başarıyla tamamlandı. Detaylar Kayseri Haber'de...