"KAYSERİ HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"

EMEKLİLİĞE SEVK EDİLEN TUĞGENERAL UĞUR ÖZCAN, BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK´E VEDA ETTİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kayseri´de Garnizon Komutanlığını da vekaleten yürüten Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e ziyarette bulunarak veda etti. Başkan Çelik, emekli olan Tuğgeneral Özcan´a özellikle 15 Temmuz ve sonrasındaki sağlam duruşu nedeniyle teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emekliye ayrılan Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu dile getiren Başkan Çelik, "İnsanlar görevleri bitince kendi özel hayatlarına devam ediyorlar. İnşallah Rabbim bundan sonra da önünüzü açık eder. Sivil hayatta da başarılı işler yaparsınız. Görevde bulunduğunuz dönem boyunca Kayseri´ye yaptığınız katkılardan ve özellikle de 15 Temmuz olaylarındaki sağlam duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Vatan için, millet için o gece ve sonrasında yaptığınız çalışmalar takdire şayandı" diye konuştu.
15 Temmuz´da yaşananların Silahlı Kuvvetler mensuplarını da derinden üzdüğünü ifade eden Emekli Tuğgeneral Uğur Özcan da, bu süreçte tüm ordu mensuplarının darbeci hainler gibi görülmemesi nedeniyle Başkan Çelik´e teşekkür etti. 15 Temmuz ve sonrasında zor günler yaşandığını ifade eden Özcan, "Kayseri´de valimiz önderliğinde, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, jandarmamız sayesinde hiçbir üzücü olay olmadı. Kayseri Bölge komutanlığına bağlı yedi ilin hepsinde milli iradeye saygı, birlik bütünlüğümüzü koruma düşüncesi ön plandaydı. Zor ve kötü günler geçirdik. Ben de sizlere teşekkür ediyorum. 15 Temmuz sonrası bizi asker elbiseleri giymiş teröristler gibi görmediniz. Bizi bağrınıza bastınız ve ayrımcılık yapmadınız. 15 Temmuz sonrası şanslı sayılacak illerden birisi Kayseri´ydi. Desteğinizin devam edeceğini biliyorum. Ordumuz sizlerin ve il yöneticilerinin katkılarıyla tekrar eski gücüne ulaşacaktır. Desteklerinizden dolayı size ve Kayseri halkına teşekkür ediyorum. Kayseri her zaman kalbimizde özel bir yerde olacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Çelik, Uğur Özcan´a Kayseri hatırası olarak el dokuması bir seccade hediye etti.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor
Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik
Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı
“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”
Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor
Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak
Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor
Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi
Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek
Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi
Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı
Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı
2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu
Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi