KAYSERİ, PAŞA´YI BEKLİYOR

KAYSERİ, PAŞA´YI BEKLİYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

   Spor Toto Süper Lig´in 12.haftasında sahasında Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Kayserispor, son antrenmanını yaparak, maç saatini bekleyemeye başladı.
Kendi sahasında galibiyete hasret kalan ve ligin 12.haftasında sahasında Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Kayserispor, bu maçı kazanarak sahasındaki ilk galibiyetini almak istiyor.
   Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa maçı öncesi son antrenmanını yaptı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. İlk bölümü ısınma hareketleri ile tamamlanan antrenmanın ikinci bölümünde ise, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.
Taktik ağırlıklı çalışma sırasında Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını sık sık uyardı. Motive etmek amaçlı konuşmalarda yapan Kafkas oyuncularına, ?Siz bu değilsiniz. Daha iyisini yapabilirsiniz. Başkanımız ve taraftarımızın bizlerden beklentisi yüksek. Daha çok çalışmalı ve evimizdeki Kasımpaşa maçını kazanmalıyız? dedi.
Kayserispor-Kasımpaşa maçı, bugün saat 19.00´da başlayacak. Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak olan zorlu mücadeleyi, hakem Suat Arslanboğa yönetecek.



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor