Tarih: 20.11.2016 18:37

KAYSERİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

Facebook Twitter Linked-in

7. Kayseri Yöresel Ürünler Fuarı ziyaretçilerle dolup taşıyor? Yurt genelinden 200 firmanın iştirak ettiği ve 27 Kasım´a kadar açık kalacak olan fuarda Trabzon´dan Malatya´ya, Erzurum´dan Aydın´a, Kars´tan Edirne´ye kadar birçok şehrin yöresel ürünleri ilimiz sakinlerine tanıtılıyor?
İlimiz üreticilerinin yanı sıra yurt genelinde 60 şehirden 200 firma ve firma temsilcisinin katıldığı yöresel ürünler fuarı, Dünya Ticaret Merkezi´nde devam ediyor? İlimiz sakinlerinin yoğun ilgi gösterdi fuarda Trabzon´dan Malatya´ya, Erzurum´dan Aydın´a, Kars´tan Edirne´ye kadar birçok şehrin yöresel ürünleri ilimiz sakinlerine tanıtılıyor?.
Fuarı organize eden firmanın yetkilisi Mehmet Saçmacı, fuarda vatandaşların Türkiye´nin her bölgesinden gelen ürüne ulaşabileceğini vurgularken, daha önce açılan yöresel ürünler fuarında 230 bin ziyaretçi sayısına ulaşarak rekor kırdıklarını hatırlatarak , fuarın 27 Kasım´a kadar açık kalacağını duyurdu?
Yurdun dört bir yanından gelen firma sahipleri ise Kayserililerin fuara olan yoğun ilgisinden son derece hoşnut görünüyorlardı?
HABER : C.ÜSTEN



19 KASIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —